Cyberhuis webshop logo
iRobot logo

Een nieuwe app voor een nieuw schoonmaaktijdperk.

We weten dat schoonmaken voor iedereen anders is. De verbeterde iRobot Home-app biedt een intuïtieve ervaring voor een intuïtieve schoonmaak. 

Powered by iRobot Genius.™

Met de iRobot Home app kunt u voor bepaalde modellen ook specifieke gebieden instellen op de kaart

Gerichte schoonmaak op aanvraag.

Met de iRobot Home-app kunt u specifieke gebieden binnen een kamer aanpakken, zoals voor de bank of onder de eettafel. De app stuurt uw robot rechtstreeks naar die plekken om schoon te maken, zodat u zich kunt blijven bezighouden met uw eigen dingen en uw robot de rest laten regelen.

Aangepast schoonmaakbeheer.

Met aanpasbare vermijdzones kunt u gebieden maken en beheren waar de robot uit de buurt moet blijven, zoals bij voederbakken of kastelen van bouwstenen.

Maak de schoonmaak deel van uw routine.

De nieuwe iRobot Home-app geeft u met één druk op de knop toegang tot uw favoriete schoonmaakschema's, automatische suggesties op basis van de behoeften van u en uw gezin, seizoensgebonden schoonmaakwaarschuwingen, smart home-integratie, en meer.

Een schoonmaak die speciaal voor u is ontworpen.

De schoonmaak is een persoonlijke bezigheid. De nieuwe iRobot Home-app houdt rekening met de volledige context van uw unieke huis om volledig persoonlijke aanbevelingen te bieden.

Ontworpen om altijd één stap voor te blijven.

Ontvang persoonlijke planningssuggesties op basis van uw schoonmaakgewoonten en drukste tijden. Met de nieuwe iRobot Home-app worden uw schoonmaakactiviteiten voor u geregeld en afgestemd op uw leven.

In de app van iRobot kunt u ook favoriete schoonmaakrouties instellen

Favorieten opgeslagen en klaar voor gebruik.

U heeft toegang tot uw favoriete schoonmaakroutines zodra u de iRobot Home-app opent, zodat u nog gemakkelijker schoon kunt maken.

De iRobot Home-app helpt u nieuwe functies in uw eigen tempo te ontdekken, zodat schoonmaakroutines steeds beter op u worden afgestemd waardoor u tijd overhoudt om andere dingen te doen.

U en uw huis zijn uniek en dat geldt ook voor uw schoonmaakbehoeften.

De iRobot Home-app helpt u nieuwe functies in uw eigen tempo te ontdekken, zodat schoonmaakroutines steeds beter op u worden afgestemd waardoor u tijd overhoudt om andere dingen te doen.

Schoonmaakroutines die zijn ontworpen om te passen bij uw flexibele schema.

1

Uw robot kan communiceren met uw slimme deursloten, thermostaten en andere apparaten 

. De schoonmaak kan dus beginnen zodra u het huis verlaat.

Uw privacy is onze prioriteit.


Klanten vertrouwen al 30 jaar op iRobot-producten om hun huis schoon te maken. Tegenwoordig is dat vertrouwen belangrijker dan ooit, omdat we de hoogste standaarden voor gegevensversleuteling gebruiken om uw gegevens veilig en beveiligd te houden.

De iRobot Home-app downloaden

 Werkt met Google Assistant en apparaten die geschikt zijn voor Alexa Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of gelieerde bedrijven. Google is een handelsmerk van Google LLC.


 

    
email: info@cyberhuis.nl