Cyberhuis webshop logo
iRobot logo

Alles stralend schoon . Kies voor de iRobot e5 Roomba® stofzuigrobot

Roomba e5 op een gladde vloer

Grote zuigkracht en een grondige reiniging.

De krachtige en complete Roomba e-serie, die is uitgerust met dubbele rubberborstels voor alle vloertypen, verhoogde zuigkracht* en een uiterst efficiënt filter, zorgt voor een complete reiniging.

*Vergeleken met het AeroVac™-systeem van de 600-serie

®

Koop de Roomba     e-serie

Roomba® e5

Robotstofzuiger

De Roomba e5-robotstofzuiger maakt gebruik van dubbele rubber borstels voor alle vloertypen en een krachtig zuigsysteem om alles, van klein stof tot grotere kruimels en snippers, van uw vloer te verwijderen. Responsieve navigatie en de DirtDetect™-technologie zorgen ervoor dat de robotstofzuiger zich slim door ruimtes beweegt, zodat u dag en dag uit kunt genieten van een schoon huis.

            

Ontworpen met uw huisdieren in gedachten.

Honden verliezen haren. Katten verspreiden kattenbakvulling door het hele huis. Onze robots weten daar wel raad mee. De dubbele rubber borstels voor alle vloertypen maken huisdierhaar los, tillen het op en verwijderen het van uw vloeren. Het geavanceerde filtersysteem onderschept 99% van de allergenen van schimmels, pollen, huisstofmijt en honden- en kattenallergenen.

Eén hecht team van twee rubber borstels.

Als het om een grondige schoonmaak gaat, vormen de dubbele rubber borstels voor alle vloertypen het geheim. Ze hebben een uniek ontwerp met rubberen loopvlakken die contact houden met verschillende vloeroppervlakken, zodat alles wordt verwijderd, van kleine stofdeeltjes tot grotere vlokken, snippers en kruimels.

Grote zuigkracht voor een grondige reiniging.

De dubbele rubber borstels voor alle vloertypen pakken het vuil op, het krachtige zuigsysteem zuigt alles op en het zeer efficiënte filter houdt stof en kleine deeltjes vast en dit krachtige systeem zorgt voor een complete reiniging.

Roomba e5 onderaanzicht

Detecteert en elimineert vuil.

DirtDetect™-sensoren maken uw robot opmerkzaam op plekken met meer vuil in uw huis, waarna de robot deze extra grondig reinigt, zodat ook die delen van uw huis waar veel gelopen wordt, even schoon blijven als de rest van het huis.

*Robot detecteert vuil bij het oppakken

Roomba e5 vuildetectie

Kan schoongespoeld worden.

De opvangbak is afwasbaar, dus het schoonhouden van uw robot is eenvoudiger dan ooit.

Het vuilbakje van de Roomba e5 mag onder de kraan schoongemaakt. Haal wel eerst het filter eruit

Welk product is geschikt voor u?
email: info@cyberhuis.nl